Koloidno srebro za okužbe pri psih

Prednosti in primeri uporabe koloidnega srebra za pse

Prednost koloidnega srebra je, da ubija patogene, kot so bakterije, virusi in glive pri psih. Da bi stvari poenostavili, si oglejmo nekaj priljubljenih uporab koloidnega srebra pri psih.

Koloidno srebro za okužbe oči

Koloidno srebro se uporablja za zdravljenje očesnih težav pri psih, kot so vnetja in okužbe. Nanos je neboleč, tako da lahko kapljice koloidne srebra nanesete neposredno na oči vašega psa.

Koloidno srebro za okužbo pasjih ušes

Ko se nanesejo neposredno v pasja ušesa, se koloidne srebrne kapljice borijo proti okužbam ušes in obvladujejo boleče vnetje (pasji otitis).

Koloidno srebro za glivične okužbe

Lokalno uporabljeno koloidno srebro se uporablja za glivične okužbe, kot je lišaj pri psih. Ima pomirjujoč učinek, ki bo pomiril okužbo in spodbudil obnovo tkiv.

Koloidno srebro za alergije

Koloidno srebro deluje pomirjujoče na pse z alergijami. Ko pripravek razpršimo na kožo, lahko zmanjšamo srbečico in suhost, ki povzročata bolečino in nelagodje.

Koloidno srebro za rane

Koloidno srebro se uporablja pri zdravljenju kožnih okužb in poškodb kože (rane in opekline), ker ima poleg tega, da ubija bakterije, pomirjevalno moč in pospešuje celjenje.

Koloidno srebro za okužbe dihal

Ko se koloidno srebro z razpršilcem spremeni v meglico, se  uporablja za zdravljenje nekaterih težav z dihali, kot so pljučnica, bronhitis in astma.
(Vir: www.veterinarians.org)

Pogostnost in količina dajanja sta odvisni od težav, ki jih ima pes, prav tako veterinar presodi tudi o primerni koncentraciji ionskega koloidnega srebra.

Način dajanja je preprost: z brizgo damo psu potrebno količino tekočine v gobček, po možnosti pod jezik, kjer je mnogo drobnih žil, ki pomagajo pri absorpciji pripravka.

VOŠČILO

VSEM LJUDEM DOBRE VOLJE VOŠČIMO ZDRAVJA, SREČE IN POGUMA V NOVEM LETU! mag. Peter Levstek s sodelavci

Okužba kože – ZGODBA O NOVOFUNDLANDKI ARJUNI

Piše: Ingrid Movrin, lastnica psičke Arjune Spomladi 2019, pri še ne 10-ih mesecih starosti, so se pri psički pasme novofundlandec …

Ali veste?

Rezultati opravljenih analiz z magnetnim kvantnim analizatorjem – Pet Scan: Mag. Peter Levtsek: Opažam, da imajo vsi …