Starost – CELOSTNO ZDRAVLJENJE PEKINEZERKE JENNY

Jenny je junija 2022 dopolnila 17 let

Mala pekinezerka Jenny

V mojo ordinacijo je prvič prišla v začetku decembra 2021 zaradi povišanih jetrnih vrednosti brez točno znanega razloga in zaradi suma na resno obolenje – Cushingovo bolezen. Najpogostejši vzrok Cushingove bolezni (85% – 90% vseh primerov) je tumor hipofize, ki se nahaja na dnu možganov. Zelo slabo je bilo tudi stanje zob in obzobnega tkiva.

Psički je lastnica najprej spremenila prehrano: briketirano je zamenjala za doma pripravljeno, kjer pa je bil še vedno prevelik delež ogljikovih hidratov. Nato je psički pričela pripravljati kuhano in surovo hrano, predvsem pa je zamenjala vir ogljikovih hidratov, ki ga je našla v kuhani zelenjavi. Trebuh v kratkem ni bil več napihnjen. S splošnim pregledom psičke in s pregledom na aparaturi Pet Scan sem ugotovil, da sta ledvici potrebni pozornosti, prav tako tudi zobje in ustna votlina, saj je imela psička masovno vnetje dlesni. Tako smo začeli z bioresonančnimi terapijami za podporo ledvic, hkrati pa je lastnica dobila ionsko koloidno srebro (v nadaljevanju IKS) za mazanje dlesni. Psička je tekočino tudi pila. Po enem mesecu so bile lezije od izpadlih zob zaceljene, dlesni so bile rahlo rožnate – pravilne – barve. Na ustnicah ni bilo več videti razjed. Ves čas terapije, tj. vsakih 14 dni, smo kontrolirali urin s testnim lističem, v marcu je bil urinski test brez posebnosti. Še naprej sem delal psički bioresonančno podporo, vendar na daljše intervale.

rbt

Ko smo stabilizirali organizem, smo prešli na ozonoterapijo predvsem za sanacijo ledvic, jetrnih encimov in sinhronizacijo hormonov. Prejemala je ozon rektalno. Ponovno smo opravili pregled z aparatom Pet Scan, kjer so bile vse vrednosti brez posebnosti. V potrditev oz. navzkrižno preverjanje je šla psička na laboratorijski pregled krvi.
Pred enim mesecem je bila krvna preiskava brez posebnosti, prav tako ledvici in jetra, krvna slika ni pokazala nobenih anomalij ledvic niti jeter več. Psička se je vsakič počutila zelo dobro, postala je živahna, ješča. Zaradi starosti smo se z lastnico dogovorili, da psičko pripelje na pregled in vzdrževalno ozonoterapijo vsake tri mesece.
Tudi lastnico, ne le mene, je presenetil hiter rezultat spremembe prehrane, saj je potekel komaj mesec in pol od začetka obiskov v moji ordinaciji. Lastnica, ki je izjemno voljna sodelovati pri zdravljenju, pove, da psička nima več težav z vožnjo v avtu, kar je bilo očino povezano s slabim počutjem in je mejilo na blage napade panike. Opaža, da se je spremenil tudi vonj psa. Pravi, da se staranja žal ne da ustaviti, pač pa se lahko precej izboljša kakovost pasjega življenja, da pes in njegov lastnik še naprej lahko uživata skupaj. Vesela je drugačnega odnosa v naši ordinaciji, kjer je našla oporo in koristne nasvete.

VOŠČILO

VSEM LJUDEM DOBRE VOLJE VOŠČIMO ZDRAVJA, SREČE IN POGUMA V NOVEM LETU! mag. Peter Levstek s sodelavci

Okužba kože – ZGODBA O NOVOFUNDLANDKI ARJUNI

Piše: Ingrid Movrin, lastnica psičke Arjune Spomladi 2019, pri še ne 10-ih mesecih starosti, so se pri psički pasme novofundlandec …

Ali veste?

Rezultati opravljenih analiz z magnetnim kvantnim analizatorjem – Pet Scan: Mag. Peter Levtsek: Opažam, da imajo vsi …