Delovanje in uporaba bioresonance

Za magnetno bioresonanco je značilno, da deluje nežno in nima stranskih učinkov. Bioresonančna terapija je tako diagnostična kot terapevtska metoda. Poleg zdravljenja različnih zdravstvenih težav je najbolj uporabljana je pri prepoznavanju in zdravljenju alergij. Terapevt z bioresonančno napravo prebere valovanje izbrane snovi in jo nato usmerjeno, v terapevtskem postopku pošilja v telo z različnimi izbranimi možnostmi:

  • brisanje informacij o valovanju alergenov v telesu (desenzibilizacija alergenov),
  • slabljenje izbranih mikroorganizmov (bakterij, virusov, glivic, parazitov),
  • krepitev posameznih organov ali organskih sistemov za njihovo okrevanje ali regeneracijo,
  • uravnovešanje posameznih organov ali organskih sistemov v primeru njihovega prekomernega delovanja,
  • podpora in izboljševanje posameznih čustvenih stanj.

Uporaba bioresonance je v humani alternativni medicini najbolj poznana kot metoda za uspešno odkrivanje in zdravljenje alergij z 80-odstotnim uspehom. Z bioresonančnim testom terapevt prepozna ovire pri medcelični komunikaciji. Ko se dve valovanji ujameta, pride do resonance. Resonanca nastane, ko celica sprejme takšno elektromagnetno valovanje, kot ga potrebuje.
V veterini se uporabljajo tako stacionarne kot prenosne aparature. Slednje potrebuje terapevt pri večjih živalih, npr. pri konjih, kjer učinkovito pomagajo zlasti pri poškodbah in kroničnih bolečinah. Manjše živali pa med terapijo ležijo ali sedijo na pregledovalni mizi. Prenos podatkov poteka preko elektrod, ki jih živali namestimo pod hrbet, okončine, na glavo…Za posamezno žival terapevt naredi individualni načrt, prilagojen težavam posameznika. Pri tem je metodo mogoče kombinirati tudi z drugimi dopolnilnimi metodami in tovrstne informacije, npr. homeopatske, na enak način posredujejo pacientu.

Bioresonančna terapija je uporabna tudi pri obvladovanju kronične bolečine, kroničnih vnetnih bolezni, bolezni jeter, prebavnega trakta, imunskega, nevrološkega sistema in sistema žlez z notranjim izločanjem. Razveseljiv je največji dosežek bioterapije, da je izredno uspešna pri zdravljenju Lymske borelioze.

Primer: Pri pasjem mladiču, starem 10 tednov, je bilo ugotovljenih cel niz težav, od vseh pa je bila najbolj neobičajna in težko rešljiva nezdružljivost organizma s čipom, ki ga je mladič dobil ob cepljenju. Z radiestezijskim merjenjem je bilo ugotovljeno, da že tako oslabelemu mladiču čip na energetski ravni povzroča resne, življenje ogrožajoče težave. Tudi s pomočjo bioresonance je terapevtu uspelo nevtralizirati škodljive posledice čipa. (Vir: Marko Nabergoj, dr. vet. med., Veterinarski inženiring Nabergoj)

VOŠČILO

VSEM LJUDEM DOBRE VOLJE VOŠČIMO ZDRAVJA, SREČE IN POGUMA V NOVEM LETU! mag. Peter Levstek s sodelavci

Okužba kože – ZGODBA O NOVOFUNDLANDKI ARJUNI

Piše: Ingrid Movrin, lastnica psičke Arjune Spomladi 2019, pri še ne 10-ih mesecih starosti, so se pri psički pasme novofundlandec …

Ali veste?

Rezultati opravljenih analiz z magnetnim kvantnim analizatorjem – Pet Scan: Mag. Peter Levtsek: Opažam, da imajo vsi …