Limfom – ZLATA PRINAŠALKA ULA

Jožica Šmit, Psarna Golden wally

Zahvala za vso podporo in zdravljene naše zlate prinašalke Ule

Imeti psa je res nekaj lepega, saj vsak dan obogati naša življenja na sto in en način in pri nas si življenja brez njih ne predstavljamo.

Zato smo bili lansko leto, ko smo izvedeli, da ima naša zlata prinašalka Ula, stara 6 let, raka – limfom in samo še 6-8 tednov življenja, popolnoma šokirani, pretreseni, ….. Vendar smo se v trenutku odločili, da bomo naredili VSE, da bo živela dlje!
Odločili smo se za zdravljenje s kemoterapijo. Hkrati pa iskali informacije kako ublažiti “negativne” posledice kemoterapije ter kako ji, kljub bolezni, zagotoviti kvalitetno življenje.
Prijateljski odnosi z lastnico psa iz naše vzreje (za kar ji bomo vedno neizmerno hvaležni) so nas pripeljali do informacije o veterinarju Petru Levstku.
In seveda smo ga takoj kontaktirali in že telefonski pogovor nam je vlil upanje, da se da pomagati!!!
Ob prvem obisku smo bili navdušeni nad vsemi podatki, kako se Uli lahko pomaga. Najbolj smo bili pa veseli, ko je Ula kar sama od sebe tekla v ordinacijo in v naročje veterinarja Petra.
Kaj je bilo, to ne vem, njegova dobra energija.. ali mogoče psi čutijo, kdo jim bo pomagal, ne vem…?
Kajti v ordinacijo na veterini je šla vedno zelo težko in smo morali uporabiti “vse trike” in priboljške, da je šla noter.

In tako se je naše sodelovanje začelo:
– tedensko je bila na terapiji bioresonance
In skozi to smo dosegli, da je bila njena krvna slika v celotnem procesu zdravljenja s kemoterapijo vedno “normalna” in temu podatku so se vedno čudili, kako je to mogoče. Prav tako so kljub vsem zdravilom njeni organi ( jetra, ledvica, srce….) delovali popolnoma normalno.
– ker smo prebrali, da je potrebno, da se kužku pri bolezni prilagodi hrana, smo se začeli spraševati, kaj naj ji damo, da bo zanjo najboljše
In po navodilih veterinarja Levstka smo prinesli vzorce hrane, ki jih je jedla oziroma, ki smo jih ji želeli dati in na podlagi njene sline, je naredil analizo, v kakšnem % določena hrana, ustreza njenemu organizmu.
– Uli je naredil tudi celovit pregled s Kvantnim resonančnim magnetnim analizatorjem – po domače smo mi temu rekli kar “scan”.
To so bile za nas informacije, za katere sploh nismo vedeli, da jih je možno pridobiti, saj kuža ne more povedati, kaj ga boli in kje ima težave.
“Scan” je pokazal, katere organe je potrebno “podpreti” z bioresonanco, kakšno količino koloidnega srebra potrebuje, katere vitamine in minerale dodatno potrebuje njeno telo ,… izkazalo se je, da kemoterapija povzroča pomanjkanje kolagena….
– Uli smo po končani kemoterapiji začeli dnevno dozirati tudi koloidno srebro in s tem naprej vzdrževali “pridobljeno” zdravje.
– Prav tako nam je veterinar Levstek svetoval glede uporabe CBD kapljic.

Pri našem stalnem veterinarju so rekli, da je Ula podrla vse rekorde pri zdravljenju limfoma, saj je po odkriti diagnozi živela še eno leto in pol. Takrat se je limfom ponovil v tako težki obliki, da Ula žal ni več zmogla…

Ob pisanju tega zapisa, mi tečejo solze, vendar če bo naša izkušnja, komu pomagala, je moj namen dosežen.

VOŠČILO

VSEM LJUDEM DOBRE VOLJE VOŠČIMO ZDRAVJA, SREČE IN POGUMA V NOVEM LETU! mag. Peter Levstek s sodelavci

Okužba kože – ZGODBA O NOVOFUNDLANDKI ARJUNI

Piše: Ingrid Movrin, lastnica psičke Arjune Spomladi 2019, pri še ne 10-ih mesecih starosti, so se pri psički pasme novofundlandec …

Ali veste?

Rezultati opravljenih analiz z magnetnim kvantnim analizatorjem – Pet Scan: Mag. Peter Levtsek: Opažam, da imajo vsi …