Peter Levstek – predstavitev

O meni

Peter LevstekMoje ime je Peter Levstek in sem leta 1987 diplomiral na Veterinarski fakulteti v Ljubljani, leta 2001 pa opravil magisterij na temo prehrane psov. Svojo bogato profesionalno pot sem pričel na Veterinarskem zavodu Ljubljana, nadaljeval pa leta 1991 v Slovenski vojski, kjer je iz zametkov vojaške veterine s pomočjo mojega znanja, zagnanosti in izkušenj zrasla sodobna Enota za vzrejo in šolanje vojaških psov.

Veterinarska Ambulanta Peter Levstek

24. oktobra leta 2000 sem bil odlikovan z visokim vojaškim odlikovanjem – bronasto medaljo Slovenske vojske. Leta 2001 sem postal načelnik Veterinarske službe Slovenske vojske. S činom polkovnika sem nadgradil svoje mnoge funkcije in zadolžitve, med drugim sem bil tudi član slovenske misije v Afganistanu leta 2005.

Veterinar Peter Levstek

Po naravi radoveden sem se skozi službene obveznosti prekalil v vztrajnega, doslednega in nepopustljivega strokovnjaka, ki na tak način obravnava tudi bolezenska stanja, s katerimi se spopadam pri svojih varovancih, ki so bolj to kot pacienti.
S prijazno besedo in dobrim nasvetom pomagam pri paritvah in porodih. Še kako se zavedam, da v ordinacijo dobim hkrati dva pacienta, psa in njegovega lastnika. Z obema se ukvarjam strokovno, predano in s kančkom prepotrebnega humorja, ki osvetli še tako zaskrbljen obraz.
Spisek dejavnosti, s katerimi pomagam štirinožcem, je iz dneva v dan daljši, saj je zame vsak pacient tudi izziv. Poleg veterinarskega in vedenjskega svetovanja uporabljam še naslednje metode:

Pripravljam tudi sredstvo proti klopom, ki je pripravljeno za vsakega psa posebej. V iskanju vedno novih metod in pripomočkov se s posebno pozornostjo in znanjem posvečam najbolj ranljivim skupinam, t.j. mladičem, brejim psicam, odraščajočim psom in starčkom ter obolelim za rakom.

Ali veste?

Rezultati opravljenih analiz z magnetnim kvantnim analizatorjem – Pet Scan: Mag. Peter Levtsek: Opažam, da imajo vsi …

Pogovor o ozonu in ionskem koloidnem srebru

V organizaciji Mestne knjižnice Ljubljana je bil v sredo, 16. marca 2022 na spletu zanimiv pogovor o uporabi ozona in ionskega …

Ozon in ionsko koloidno srebro – dve čudežni zdravilni sredstvi

V sredo, 16. marca 2022 ob 18. uri ste toplo vabljeni na novo spletno predavanje iz kinološkega cikla Mestne knjižnice …