Peter Levstek – predstavitev

O meni

Peter LevstekMoje ime je Peter Levstek in sem leta 1987 diplomiral na Veterinarski fakulteti v Ljubljani, leta 2001 pa opravil magisterij na temo prehrane psov. Svojo bogato profesionalno pot sem pričel na Veterinarskem zavodu Ljubljana, nadaljeval pa leta 1991 v Slovenski vojski, kjer je iz zametkov vojaške veterine s pomočjo mojega znanja, zagnanosti in izkušenj zrasla sodobna Enota za vzrejo in šolanje vojaških psov.

Veterinarska Ambulanta Peter Levstek

24. oktobra leta 2000 sem bil odlikovan z visokim vojaškim odlikovanjem – bronasto medaljo Slovenske vojske. Leta 2001 sem postal načelnik Veterinarske službe Slovenske vojske. S činom polkovnika sem nadgradil svoje mnoge funkcije in zadolžitve, med drugim sem bil tudi član slovenske misije v Afganistanu leta 2005.

Veterinar Peter Levstek

Po naravi radoveden sem se skozi službene obveznosti prekalil v vztrajnega, doslednega in nepopustljivega strokovnjaka, ki na tak način obravnava tudi bolezenska stanja, s katerimi se spopadam pri svojih varovancih, ki so bolj to kot pacienti.
S prijazno besedo in dobrim nasvetom pomagam pri paritvah in porodih. Še kako se zavedam, da v ordinacijo dobim hkrati dva pacienta, psa in njegovega lastnika. Z obema se ukvarjam strokovno, predano in s kančkom prepotrebnega humorja, ki osvetli še tako zaskrbljen obraz.
Spisek dejavnosti, s katerimi pomagam štirinožcem, je iz dneva v dan daljši, saj je zame vsak pacient tudi izziv. Poleg veterinarskega in vedenjskega svetovanja uporabljam še naslednje metode:

Pripravljam tudi sredstvo proti klopom, ki je pripravljeno za vsakega psa posebej. V iskanju vedno novih metod in pripomočkov se s posebno pozornostjo in znanjem posvečam najbolj ranljivim skupinam, t.j. mladičem, brejim psicam, odraščajočim psom in starčkom ter obolelim za rakom.

VOŠČILO

VSEM LJUDEM DOBRE VOLJE VOŠČIMO ZDRAVJA, SREČE IN POGUMA V NOVEM LETU! mag. Peter Levstek s sodelavci

Okužba kože – ZGODBA O NOVOFUNDLANDKI ARJUNI

Piše: Ingrid Movrin, lastnica psičke Arjune Spomladi 2019, pri še ne 10-ih mesecih starosti, so se pri psički pasme novofundlandec …

Ali veste?

Rezultati opravljenih analiz z magnetnim kvantnim analizatorjem – Pet Scan: Mag. Peter Levtsek: Opažam, da imajo vsi …